La plataforma uepmallorca.app ha experimentat un notable augment en la seva audiència durant el darrer període, segons dades recents. El nombre de visitants únics ha crescut un 27%, assolint un total de 5.686 visitants. Les visites també han augmentat fins a les 7.019, representant una pujada del 23%. Quant a les pàgines consultades, s’ha registrat un nombre superior a les 11.200, reflectint una pujada del 17%.

Segons les estadístiques, la majoria dels lectors provenen de les Illes Balears, amb un 47.1% del total d’usuaris. A continuació, Catalunya representa un 19.4%, seguida per la Comunitat de Madrid amb un 13.0%, la Comunitat Valenciana amb un 7.4%, i Andalusia amb un 5.8%.

Destaca el fet que el 36% de les visites procedeixen de les Illes Balears, en relació amb el total de visites al lloc web.

Pel que fa a l’origen del trànsit dels lectors, un 20.33% arriba de forma directa, mentre que un considerable 54.65% prové de trànsit orgànic i un 22.11% a través de xarxes socials.

Aquests resultats indiquen un creixement significatiu de la presència i l’interès del públic en la plataforma uepmallorca.app, amb un increment destacat en la seva base d’usuaris i un fort suport en l’àmbit local, especialment a les Illes Balears.