UEP! Mallorca ha anunciat una nova actualització de la seva aplicació, que inclou més continguts culturals i d’oci. Aquesta millora amplia l’oferta disponible per als usuaris, oferint més opcions per gaudir de la cultura a l’illa.

L’aplicació va iniciar el seu recorregut l’any 2019 amb l’objectiu de proporcionar una plataforma a les empreses de Mallorca, especialment aquelles que podien oferir serveis durant la pandèmia. Des de llavors, UEP! Mallorca s’ha especialitzat en informar sobre concerts, presentacions de llibres, fires, exposicions, funcions de teatre i cinema. La seva web, www.uepmallorca.app, ha estat clau per donar suport a les descàrregues de l’aplicació i per prioritzar les notícies culturals de l’illa, convertint-se en un referent en el camp de la informació cultural.

A més, les xarxes socials de UEP! Mallorca han anat creixent dia a dia, expandint els seus canals de comunicació amb les últimes incorporacions com Threads i el canal de WhatsApp. Aquesta presència activa en les xarxes socials ha permès a l’aplicació mantenir una connexió constant amb els seus usuaris, proporcionant informació actualitzada i rellevant.

Una de les novetats més destacades és la incorporació de la plataforma de venda d’entrades www.mallorcaentradas.com. Aquesta nova funcionalitat ofereix més possibilitats als locals de cultura i oci, així com als usuaris de l’aplicació, facilitant l’accés a esdeveniments culturals. Amb aquesta integració, UEP! Mallorca es consolida com una eina indispensable per a la promoció i el consum de la cultura a l’illa.

La nova versió de UEP! Mallorca presenta tres finestres complementàries: venda d’entrades, esdeveniments i notícies. Aquesta estructura permet als usuaris accedir fàcilment a la informació que necessiten, oferint una experiència més completa i integrada. Amb aquestes millores, UEP! Mallorca reafirma el seu compromís amb la promoció de la cultura i l’oci, posant a l’abast dels seus usuaris una eina moderna i eficient per gaudir de l’oferta cultural de Mallorca.